Most alapítottam egy új céget, sürgősen szükségem van egy keresőoptimalizáló szakemberre, a célom az, hogy hamar felfuttassam, ezért fontos, hogy a legmegfelelőbbet megtaláljam.

Szeretném, hogy a cégem elsők között szerepeljen minden egyes keresésnél. A cégem profiljából adódóan a kulcsszavak: hajvágás, hajfestés, kozmetika, szépség, körömépítés, smink, bőrdiagnosztika és ehhez hasonlók. Egy szépségszalon vezetése nagy kihívás, de álmaim vállalkozása.

Ismerőseim elmondása szerint sok múlik azon, hogy a cégprofilommal kapcsolatos kifejezések beírásával az emberek engem találjanak meg. Azt tervezem, hogy első kőrben többet költök reklámra és mivel nincs jártasságom a keresőoptimalizálás területén, egy hiteles, több referenciával rendelkező céget bízok meg ezzel.

Hallottam különböző lehangoló történeteket arról, hogy miként vertek át naív, felkészületlen, friss cégvezetőket amatőr, hozzá nem értő magukat a téma szakértőjének valló szélhámosok, ezért nagyon körültekintő leszek.

Baráti körömből ajánlottak egy jól menő céget, mely a keresőoptimalizálás, internetmarketing területére szakosodott, bár nekem drága. Mindenképp utánanézek több hasonló cégnek, kérek árajánlatokat, utánuk olvasok és, ha nem lesz más, a barátaim által ajánlott megbízható céget választom. Tisztába vagyok vele, hogy sok múlik ezen és köztudott, hogy nem mindig az olcsóbb a jobb, sőt. Inkább legyen drága, de célravezető, mintsem olcsó és eredménytelen.